ЗА НАС

Основна дейност

Строителна фирма „ПИМО – СВ” ООД е основана през 1990г. Дружеството предлага всички видове услуги в областта на проектирането, строителстовото и довършителните дейности. Седалището на фирмата е в гр. Пазарджик, ул. Братя Миладинови №8.

Фирмата изпълнява целия набор от строителни услуги проектиране, всички етапи на строителство,изграждане на инфраструктура, довършителни дейности, интериорни и екстериорни решения, управление на имоти.

 • Предпроектни проучвания – тук се включват всички предварителни дейности по проучване на земя за покупка, възможности за преотреждане на земя, разрешение за строеж, правни консултации, инженерни консултации, възможности за застрояване, икономически калкулации и анализи, предварителни разчети за покупни и продажни цени, икономическа ефективност на проекта и много други дейности.
 • Проектиране – изпълняваме всички дейности от проектиране, остойностяване и цялостно изграждане на еднофамилни къщи, жилищни и промишлени сгради.
 • Строителство на сгради и едно фамилни къщи – включва всички видове строителни услуги от груб строеж, зидарии, сухо строителство, гипсокартон, ВиК, ел. инсталации и т.н.
 • Довършителни строителни ремонти – всички видове довършителни дейности, като гипсокартон и окачени тавани, шпакловане, ел. инсталации, ВиК услуги, лепене на плочки, ремонти на покриви, боядисване и др.
 • Външни и вътрешни изолации и саниране – предлагаме всички строителни услуги по консултации и избор на изолационни материали, както и поставяне на външна и вътрешна топлоизолация на жилищни сгради и къщи.

Нашата визия

Ние можем да ви помогнем да реализирате мечтите си. Всеки клиент има индивидуални потребности и желания, Ние знаем това и се стараем да отговорим на изискванията Ви.

Нашата мисия

  Нашата мисия е да направим така, че мечтите ви да станат реалност. Стремим се непрекъснато да помагаме на клиентите си, да ги улесняваме при решения свързани със строителството и им гарантираме висок стандарт на извъшваните услуги и качество. 

Нашите ценности

  Да обслужваме професионално клиентите си, да предлагаме качество, да си помагаме и да работим в екип с колегите си и с клиентите си, и да ви предоставим най-добрите практики в строителния бранш.

 Нашата формула за успех е:

 • Индивидуален подход към всеки клиент;
 • Предлагаме краен продукт изграден от висококачествени материали, отговарящи на най-високи стандарти за качество;
 • Подбор на опитни специалисти и непрекъснато повишаване на тяхната квалификация;
 • Въвеждане на иновации в строителството ;
 • Работим със съвременни технологии и поддържаме висока степен на организация и качество на работа;
 • Влагаме професионализъм на всеки етап от нашата работа.

Мотото на фирмата е „КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ”.