Строителство

За нас строителството е професия и страст от три десетилетия. За тези 30 години сме натрупали богат опит в промишленото и гражданско строителство. Реализирали сме редица инфраструктурни обекти, осъществили сме цялостен ремонт и саниране на съществуващи сгради и съоръжения. Строителство до ключ на над 100 жилищни, административни и промишлени сгради. Преустроили сме над 1000 помещения в банки, магазини, заведения, офиси и др.

Видове дейности:

  • Реновиране на сгради -хидроизолации, топлоизолации и цялостно саниране
  • Сухо строителство – монтаж на окачени тавани и стени от гипсокартон , монтаж на окачени декоративни тавани, шпакловки, мазилки и замазки
  • Изпълнение на ВиК и ЕЛ инсталации
  • Ремонт и подмяна на покриви и покривни конструкции;
  • Производство и монтаж на Алуминиева и ПВЦ дограми и екстериорни фасадни облицовки
  • Вътрешни облицовки по стени и тавани
  • Съвременни интериорни и екстериорни решения за административни и битови сгради и помещения
  • Изпълнение на Инфраструктурни обекти

Важни принципи за нас при изпълнението на всеки проект: професионализъм, комуникация, удовлетвореност. Те ни помагат да постигнем един добър краен резултат. Изпълняваме всеки детайл и всяка малка подробност, която сама по себе си говори за съвършенство в изпълнението.

Изпълняваме не само грубия строеж, но и всички последващи строителни дейности. Консултираме клиентите си и им предлагаме решения в процеса на изграждане на сградите, така че промените да бъдат адекватни и да отговарят на индивидуалността на всеки отделен клиент. Изпълняваме интериорни решения, изработваме и монтираме дограма отговаряща на съвременните изисквания за качество. Фирмата разполага с квалифицирани кадри – зидаро-кофражисти, арматуристи, мазачи, шпакловчици, бояджии, електротехници, ВиК специалисти, специалисти подови настилки и облицовки, специалисти хидроизолация и т.н.

Обектите ни са с издадени разрешения за ползване. /акт16/ и изпълнени с необходимия професионализъм, качество и иновативно мислене. Придържаме се към строителните стандарти, внедряваме нови технологии, използваме утвърдени доставчици и всички влагани материали са съпътствани с необходимите сертификати за качество. Редом със сработения екип от професионалисти ние Ви гарантираме удовлетвореност от продукта, който предлагаме.